ما در دوره ای زندگی می کنیم که تلفن های همراه به مهم ترین ابزار ما تبدیل شده. از اپلیکیشن کسب وکارهای کوچک گرفته تا اپلیکیشن های تجارت الکترونیکی بانک ها، اپلیکیشن های ارائه خدمات، اپلیکیشن های شبکه های اجتماعی، اپلیکیشن های تاکسی اینترنتی، اپلیکیشن های فروشگاهی و… برای هر نیازی که تصور کنید یک اپلیکیشن وجود دارد.

عصر دیجیتال به کاربران این امکان را داده است تا از فناوری جدید برای توسعه کسب و کار خود استفاده کنند و به دنبال راه های جدید برای ارائه خدمات خود باشند. اگر شما هنوز یک اپلیکیشن موبایل را برای کسب و کار خود ندارید، ابتدا باید از مزایای داشتن یک برنامه تلفن همراه آگاه شوید.
برای درک اهمیت ساخت اپلیکیشن موبایل بد نیست بدانید ما به طور متوسط در هر شبانه روز 3 ساعت و 15 دقیقه با تلفن همراه کار می کنیم. بر طبق آمار، در سال گذشته نزدیک به 204 میلیارد مورد دانلود اپلیکیشن موبایل انجام شده است.

بنابراین برای غلبه بر رقبا و جذب مشتری، اکنون باید برنامه ریزی کنید. تمام کاری که شما باید انجام دهید این است که یک ایده ابتکاری برای ساخت اپلیکیشن موبایل بدست آورید و با یک شرکت طراحی اپلیکیشن موبایل تماس بگیرید.

مزایای طراحی طراحی اپلیکیشن موبایل برای کسب و کار ها

1- افزایش ارزش کسب و کار شما نزد مشتریان
2- افزایش ارتباط دوسویه بین مشتریان و کسب و کار
3- برند شما بین مشتریان و مردمی که از خدمات شما آگاهی ندارند، شناخته خواهد شد.
4- با طراحی اپلیکیشن موبایل بین رقبا برتری پیدا می کنید.
5- مشتری یا نصب اپلیکیشن شما در گوشی خود همیشه برای استفاده های بعدی خود، به اپلیکیشن موبایل شما باز می-گردد.
6- با طراحی اپلیکیشن موبایل شما به داده های کاربران دسترسی پیدا می کنید. با استفاده از این داده ها می توانید به سلیقه و نیازهای مشتریان پی ببرید.

اما دو سوال مهم: اول اینکه طراحی اپلیکیشن موبایل چقدر هزینه دارد؟ و بعد از آن دانستن این موضوع که قیمت ساخت اپلیکیشن موبایل به چه چیزی هایی بستگی دارد؟

هزینه ساخت اپلیکیشن حرفه ای موبایل

چه چیزی بر هزینه های طراحی اپلیکیشن موبایل تأثیر می گذارد؟

ساخت اپلیکیشن موبایل کار پیچیده ای ست و به برنامه ریزی و زمانبندی شفاف و دقیقی نیاز دارد. ساخت یک برنامه کاربردی تلفن همراه قیمت مشخصی ندارد .به برخی از جدیدترین محصولات یا خدماتی که خریده اید فکر کنید. چه ماشین باشد، چه تلفن همراه و چه خدمات دیگر، با توجه به نوع خدمت یا زحمتی که برای آن کشیده شده است، قیمت متفاوتی دارند.

برنامه موبایل شما نیز همین است. بنابراین ساخت یک برنامه چقدر هزینه دارد؟ هزینه برنامه به آنچه شما در تلاش برای انجام آن هستید بستگی دارد.

در بیشتر موارد ، فرآیند توسعه برنامه تلفن همراه از این پنج مرحله تشکیل شده است:

1- پیش توسعه (تحقیق): که با کمک و همراهی شرکت سفارش دهنده انجام می شود. در این مرحله جرئیات و خواسته ها و نیازهای مشتری با تیم سازنده هماهنگ می شود.
تجزیه و تحلیل یکی از مهمترین مراحل فرآیند است. این کمک خواهد کرد که از بسیاری از مشکلات جلوگیری کنید و اپلیکیشنی را منتشر کنید که هیچ کس به آن نیازی نخواهد داشت یا همانند دیگران خواهد بود. این به درک مخاطبان هدف، نیازها و ارزشهای کاربران آینده کمک خواهد کرد. این مرحله همچنین ماندگاری اپلیکیشن شما در بازار را تعیین می کند.

2- طراحی رایط گرافیکی در اپلیکیشن: واسط گرافیکی کاربر در واقع همان محیطی ایت که کاربران در هنگام کارکردن با اپلیکیشن شما با چشم می بینند. دکمه ها، منوها، نوشته ها، عکس ها و پس زمینه ها هستند که به اپلیکیشن شما شکل می دهند.

3- توسعه و ساخت اپلیکیشن که مرحله اصلی است.

4- آزمایش و استقرار برنامه که به منظور رفع عیب و اعال نظر سفارش دهنده انجام می شود.

5- پشتیبانی و نگهداری از اپلیکیشن در حال استفاده توسط کاربران

توجه: شرکت طراحی اپلیکیشن موبایل، می توانند این مراحل را تغییر داده، ترتیب مراحل را عوض کرده و یا دارای قالب کمی متفاوت باشند.

در طراحی اپلیکیشن موبایل موارد و نکات زیادی وجود دارد که بر هزینه تمام شده آن تاثیر می گذارد.

1- زمان

در تتخمین قیمت یک اپلیکیشن زمانی که صرف ساخت آن می¬شود بسیار مهم است. شرکت طراحی اپلیکیشن موبایل ممکن است در ابتدا با توجه به نوع، کاربرد و سطح توقعی که شما از اپلیکیشن موبایل برای کسب و کارتان دارید، قیمتی تخمینی به شما ارائه دهد. در پایان کار اما با توجه به زمانی که صرف ساخت اپلیکیشن موبایلتان شده است، می¬توان به قیمت نهایی رسید.

2-تجربه و استانداردها

استانداردها و سابقه و تجربه کاری شرکت طراحی اپلیکیشن موبایل در هزینه نهایی ساخت اپلیکیشن موبایل برای شما تاثیر زیادی دارد. واضح است که شرکتی که تازه کار است قیمتی به مراتب کمتر به شما پیشنهاد بدهد اما مسئله این است که آیا حاضر به ریسک هستید؟

3-بستر طراحی اپلیکیشن موبایل

همچنین ممکن است بپرسید که آیا تفاوت در هزینه توسعه برنامه بر اساس پلتفرم وجود دارد؟ بله در ایران اینکه شما اپلیکیشن را روی اندروید یا IOS یا هر دو بخواهید، در هزینه ساخت اپلیکیشن موبایل موثر است. نرم افزارها و ابزارهای برنامه نویسی برای IOS گران تر اند. همچنین برنامه نویسان اپلیکیشن های IOS هم دستمزد بیشتری دریافت می کنند. بنابراین هزینه ها برای IOS گران تر خواهد بود.

اگر هر دو سیستم عامل را هدف قرار دهید ، برنامه های شما می توانند به طور همزمان ساخته شوند ، که به شما اجازه می دهد برنامه ها همزمان راه اندازی شوند.

هزینه ساخت اپلیکیشن حرفه ای موبایل

4-پیچیدگی و تعداد قابلیت های برنامه

خوب، باید بدانیم چه ویژگی هایی بر پیچیدگی کل برنامه تأثیر می گذارد. اجرای برخی از ویژگی ها می تواند بسیار زمانبر باشد، در حالی که برخی دیگر کوتاه و ساده هستند. بسته به پیچیدگی راه حل ها، توسعه دهندگان باید از API یا کد شخص ثالث از ابتدا استفاده کنند. (به عنوان مثال پرداخت ها، نقشه ها، تجزیه و تحلیل ها و غیره)
برخی از این ویژگی و قابلیت ها عبارتند از:

• دو زبانه بودن برنامه یعنی پشتیبانی از زبان انگلیسی
• امکان انجام محاسبات
• امکان دسته بندی محصولات و خدمات
• ارسال پیامک احراز هویت
• ایجاد امکان پرداخت درون برنامه¬ای همراه با کسب مجوزهای لازم
• ثبت نام و ایجاد حساب کاربری
• پایگاه داده های مورد استفاده برای ذخیره اطلاعات (داده های کاربر ، محتوای عکس و فیلم و غیره)
• رمزگذاری داده ها برای انتقال داده ها
• قابلیت پخش ویدئو یا صدا
• ابزارهای توسعه و کتابخانه های مورد استفاده
• استفاده از قالب¬ها و ساختارهای آماده یا سفارشی
• انتشار اپلیکیشن در Google play و Appstore

هر کدام از ویژگی هایی که نام برده شد، روی قیمت نهایی اپلیکیشن موبایل موثر خواهد بود و البته در کارایی و کاربرپسند بودن برنامه شما هم بسیار موثر خواهد بود.

5- طراحی مناسب واسط گرافیکی کاربر

واسط گرافیکی کاربر در واقع همان محیطی ایت که کاربران در هنگام کارکردن با اپلیکیشن شما با چشم می بینند. دکمه ها، منوها، نوشته ها، عکس ها و پس زمینه ها هستند که به اپلیکیشن شما شکل می دهند. واسط گرافیکی کاربر که زیباتر و چشم نوازتر باشد، مشتریان را جذب می کند اما اگر بیش از حد سنگین و پیچیده باشد، کاربر را خسته می کند و روی سرعت بالا آمدن اپلیکیشن تاثیر منفی خواهد گذاشت. نکته کلیدی در طراحی اپلیکیشن موبایل زیبایی در عین سادگی در کنار سرعت مناسب است. در غیر این صورت کاربر از برنامه خسته خواهد شد و قید استفاده از آن را خواهد زد.

6- خدمات زیرساخت برنامه (سرورها ، هاست ، دامنه ها)

وقتی اپلیکیشن شما آماده شود نیاز به و مکانی برای ذخیره داده ها و محتوای شما خواهد داشت. هر چه زیرساخت سرورها بهتر باشد روی سرعت بالاآمدن و کار اپلیکیشن شما تاثیر مثبت خواهد داشت.

7-به روزرسانی منظم برنامه و رفع اشکال

اگر می خواهید یک محصول و برنامه عالی بسازید، باید هزینه توسعه مداوم برنامه را در نظر بگیرید.هزینه نگهداری و پشتیبانی از یک برنامه بطور قابل توجهی بیشتر از بودجه صرف شده برای توسعه برنامه اصلی است. رفع اشکال و به روز رسانی اپلیکیشن هم از خدمات حیاتی پس از تولید برنامه شماست.

چگونه شرکت طراحی اپلیکیشن موبایل را انتخاب کنیم و با هم همکاری داشته باشیم؟

فرض می کنیم اکنون ایده ای از برخی از هزینه های تقریبی توسعه برنامه دارید. در اینجا لیستی آورده شده است که خلاصه می کند چطور می توان به بودجه اولیه برنامه پایبند ماند و همچنین چند توصیه مفید است.

1. به الزامات ساخت اپلیکیشن دقت کنید. تحقیق کنید مخاطبان اپلیکیشن شما چه نیازها و توقعاتی از برنامه شما خواهند داشت. ایده های نو به جذب مشتری از طریق اپلیکیشن کمک بسیاری می کند.

2. تیم مناسب توسعه برنامه را انتخاب کنید. شرکت طراحی اپلیکیشن موبایل را طوری انتخاب کنید که در زمینه تخصص شما باتجربه باشد، با نام های خوشنام کار کنید که نمونه کارهای قابل توجهی برای عرضه داشته باشد.

3. نرخ کار ساعتی را در نظر بگیرید. ساخت اپلیکیشن موبایل کار زمانبری است و شما ممکن است هزینه نهایی را به صورت دستمزد ساعتی پرداخت کنید.

4. با ریسک حداقلی شروع کنید. شروع با توسعه نسخه اول برنامه، روش خوبی برای شروع رشد پروژه است. اپلیکیشن را نسخه به نسخه از شرکت طراحی اپلیکیشن موبایل بخواهید و تست کنید.

5. در قسمت واسط گرافیکی کاربر از طراحی ساده استفاده کنید. سادگی و سرعت کلید موفقیت اپلیکیشن شما خواهد بود.

6. نظارت و مشارکت در فرآیند به عنوان یک مالک محصول. نظرات شما برای تیم طراحی اپلیکیشن موبایل بسیار ارزشمند است و تنها با یک تلاش مشترک می توانید به نتایج بیشتری برسید.

7. برنامه ریزی اولیه کلیدی است. هرگز این مرحله را دست کم نگیرید زیرا ارزش سرمایه گذاری اولیه را دارد. در این مرحله شما و سازنده اپلیکیشن به یک ایده کلی از برنامه تان می رسید که از ابهامات در آینده جلوگیری خواهد کرد.